TERUGBLIK LAMPIONOPTOCHT 2017

 

Vijf eerste prijzen uitgedeeld tijdens de lampionoptocht.

Als afsluiting van de herfstvakantie heeft Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk een lampionoptocht georganiseerd.

De opkomst was boven verwachting . Ruim 70 kinderen kwamen in de mooiste creaties met hun lampion naar het Haarhuus, waar ook de jurering plaatsvond. De jury liet weten dat het een zware taak was met zulke mooie creaties. Het weer was prima waardoor de plaatselijke muziekvereniging SDG de stoet begeleidde door een gedeelte van de straten van het dorp met als eindpunt Kulturhus de Klaampe.

Ondanks dat de DJ op het laatste moment afzegde, zorgde de medewerkers van de Klaampe er voor dat er een muzikaal ontvangst was en de kinderen volop konden genieten van de Drive-In. Nadat de kinderen hun traktatie hadden opgehaald werd er gestart met de prijsuitreiking. Voorzitter Emiel Slomp liet weten dat er vijf 1e prijzen waren, maar dat iedereen eigenlijk wel een 1e prijs had verdiend. Na de uitreiking kon er weer gefeest worden, de Oranjevereniging kijkt terug op een mooie geslaagde avond.

Foto’s zijn te zien op de website van WesterhaarDigitaal.