TERUGBLIK PALMPASENOPTOCHT 2018

Optocht met versierde Palmpasenstokken

Afgelopen zaterdag werd er door de Oranjevereniging weer een Palmpasenoptocht georganiseerd. Samen met de majorettes van de harmonie uit Vroomshoop en uiteraard de plaatselijke muziekvereniging S.D.G. werd er onder goede weersomstandigheden een rondgang gemaakt door het noordelijke deel van het dorp.

De kinderen met hun fraai versierde palmpasenstokken werden tijdens de optocht verwend door de paashazen en ook de kinderen die langs de route stonden te kijken kregen een heerlijk snoepje.

Na afloop van de tocht werd er in het verenigingsgebouw door de kinderen onder het genot van snoep en ranja geknutseld. Vele fleurige paasstukjes werden er gemaakt. Voor de bezoekers die er waren was het mogelijk om onder het genot van een bakje koffie, de verrichtingen van hun kroost te aanschouwen.

Toen de kinderen naar huis gingen werden ze nogmaals verwend met een zakje met paassnoepjes en uitgezwaaid door de Paashaas met daarbij gelijk de uitnodiging om volgend jaar opnieuw samen een gezellige middag te gaan beleven.